17-08-12-9336w

ESKÜVŐ és RENDEZVÉNY fotózás

| FÉNYKÉPEK: ESKÜVŐ GALÉRIA |

Az esküvő fotózás mindig egy összetett feladat. Már az első találkozáskor nagyon izgalmas, hiszen az egymásra hangolódás elengedhetetlen. Ahogy az esemény közeleg, egyre több az izgalom, de egyre letisztultabb is minden. A nagy napon pedig rengeteg a kihívás: úgy része lenni az ünnepnek, hogy minél több pillanatot meg tudjak érezni és ragadni. Ez kihívás. A műfajok pedig sok színben pompáznak: előkészület, szertartás, páros képek, lagzi (vacsora, köszöntések, tánc)… Egy igazi ünnepi kaland. Szívesen indulok erre a vállalkozásra. Bátran tegyen bárki próbára!

ET-FF-koll-03

A minimális ár: 46 000,- Ft. Ez nagyságrendileg 4 óra, 20 km távolságon belüli helyszínen töltött időt (páros képek, szertartások, csoportképek), és 100-130 db-os képmennyiséget jelent, speciális világítási igények nélkül.
Egyedi igények kiszolgálása mindig egyeztetés alapján történik. Érdeklődni a következő e-mail címen lehet: info@old.mehifoto.hu.
Az elkészült képeket az internet segítségével (a honlapon, jelszóval védve) lehet megtekinteni, belőlük válogatni, majd a végső képanyag digitális formában egy DVD-n kerül átadásra.

További részletek, érdeklődés: info@old.mehifoto.hu | +3620/3793273

17-07-15-7602w