2015-07-18-CsaladW

AKCIÓK | 2018, ősz


A PORTRÉ HÁZHOZ MEGY akció

Nehéz összeszervezni, rávenni, kiöltözni a család minden tagjával, hogy elmenjünk egy stúdióba? Ismerős? – Itt egy megoldás: fotózás otthoni, baráti, egyedi környezetben. Profi fényképek, bizalmi légkörben. Ezek önmagukért beszélnek. Első lépésként egy időpont egyeztetés szükséges.
E-mail: info@old.mehifoto.hu | telefon: +36203793273. Induló ár: 15 000,- Ft; de egy kis összefogással akár feleződhet is!
És mint tudjuk: nagyon gyorsan itt a karácsony! Micsoda lehetőség!

FenyFuzer17w


fotokonyvA NYÁR FOTÓKÖNYVE akció

Elmúlt a nyár és jó sok fénykép készült, de alig van idő megnézni, válogatni? És mindig csak a digitálisan láthatjuk? Ismerős? – Nagyszerű lehetőség, ha fotókönyv készül belőle. Szakmai kiegészítés: nagyon sok, nem is igazán profinak hitt fényképből végül egy igazán szép album készíthető. Érdemes kipróbálni!
Induló ár: 15.000,- Ft. A nyomat minőségét a CEWE garantálja.
További részletek: info@old.mehifoto.hu.

FotokonyvBalaton17w


IGAZÁN PÁROS ÜNNEP akció

Készülődés? Nagy ünnep közeleg? – Az esküvő vissza nem térő, szép és maradandó ünnep. Egyedi és bizalmi helyzetek sokasága. A jól eltalált fényképek pótolhatatlan kincsek. Ennek lehetőségét el lehet indítani: a honlap és a telefon lehetnek az leső lépések az “érdeklődés” útján. Hamar kiderülhet: meg tudunk-e bízni egymásban?
Induló ár (páros képek, szertartás, csoportképek): 48.000,- Ft.
Részletesebb információk: +36203793273 | info@old.mehifoto.hu.

EskuvoAkcio17w


OVI-SULI akció

Elkezdődött a tanév, az óvodás időszak. Ha szeretne jó képeket gyermekéről? Jó kapcsolata van a szülőtársakkal, vagy akár az intézményvezetővel? – Itt a lehetőség! Ajánlatával közelebb léphetünk egymáshoz. Sok szép kép, sok szép pillanat; webáruházas háttérrel. A sok megrendelői lehetőség miatt extra kedvezményes áron.
Fontos tudni: nincs alapár, nincs kötött csomag. Tetszőlegesen válogathat egy egyedire szabott, jelszóval védett webes felületen.
További részletek: info@old.mehifoto.hu; 20/379-3273.

OviSuliAkcio17w


Hamarosan:

CSALÁDI STÚDIÓ akció

CsaladAkcio17w


Hamarosan:

FINOM FALATOK akció

EtelAkcio17w